Jong en gek op Blond Lotte Zaaijer

In het maartnummer van de Blonde maken we kennis met Lotte Zaaijer uit Tiel. In de rubriek ’Jong en gek op Blond’ vertelt Lotte over haar grote hobby’s.

Lotte:”Mijn interesse voor de Blondes is ontstaan door mijn oom Marcel Gerritsen. Toen ik 10 jaar oud was, had Marcel een lepkalfje genaamd Marietje Malo. Met Marietje ging ik af en toe wandelen aan het halster. Dat ging op een gegeven moment zo goed dat Marcel haar had opgegeven voor de keuring. We gingen naar de keuring met vooral als doel om geen laatste te worden. En dat is gelukt, want we werden een-na-laatste. In de kinderrubriek heb ik wel gewonnen. Op diezelfde keuring werd een stier van Marcel, Lasse Malo, algemeen kampioen. Ik vond meedoen aan de keuring zo leuk dat ik sindsdien eigenlijk altijd mee ben geweest. Ik doe nu geen kinderkeuringen meer, maar vind het nog steeds leuk om mee te gaan. Als ik geen andere dingen gepland heb, ga ik graag mee om te helpen.”

Lees HIER (https://www.blondestamboek.nl/content/24952/download/clnt/107105_Blonde_mrt_2024-jong_(1).pdf) meer over Lotte en haar hobby’s.

 

Lotte Zaaijer Lotte Zaaijer
1 Lotte 1 Lotte
2 Lotte 2 Lotte
3 Lotte 3 Lotte