Online veiling COT 9 maart

Zaterdag 9 maart organiseert het COT een online veiling van verschillende jonge potentiele fokstieren. Er zullen vier Blonde d’Aquitaine stieren worden geveild.

De stieren staan bij de eigenaar op het bedrijf en worden daar vooraf aan de veiling beoordeeld door de stamboekinspecteur. De veiling is te volgen en u kunt bieden op de veilingsite (https://www.cot-stierenveiling.nl/home) van het COT.

Het aanbod van de Blondes bestaat uit twee dieren van Agrarisch bedrijf de Menningweer, één dier uit de fokkerij van de Woeste Hoeve en één dier uit de fokkerij van de Blommerschothoeve uit België. 

Meer informatie wat betreft afstamming van de dieren kunt u HIER (https://www.blondestamboek.nl/pg-24952-7-47346/pagina/te_koop.html) bekijken. 

Zaterdag 30 maart volgt er een hybride veiling van de stieren die thans getest worden op het opfok- en teststation in Laren. Op die dag zullen de BAC-stieren naast online ook fysiek worden geveild. Kijk HIER (https://www.blondestamboek.nl/pg-24952-7-46383/pagina/veiling_bac-stieren_30_maart_2024.html) voor meer info over deze stieren.

logo COT logo COT