Rob Reinders winnaar Blonde Award

Op de Algemene Ledenvergadering van het stamboek is Rob Reinders gekozen tot winnaar van de Blonde Award 2022.

De leden van het stamboek konden hun stem uitbrengen op de genomineerden Rob Reinders uit Raalte en oud-voorzitter Ed Neerincx uit Elst. Beide heren werden in de presentatie vooraf geprezen voor hun bijzondere inzet voor het stamboek. Met een klein verschil in stemming mocht Rob Reinders de Award in ontvangst nemen van de recent nieuw benoemde voorzitter van het stamboek Jan Geert Veldman uit Noordlaren.

Nieuw bestuurslid

Voor de ontstane vacature in het bestuur werd per acclamatie gekozen Jeffrey van den Esker uit Wapenveld. Van den Esker heeft op zijn bedrijf samen met zijn vader een 40-tal Blonde d’Aquitaines. Daarnaast is hij werkzaam in een administratieve functie bij een loonbedrijf en was voorheen werkzaam voor CRV.

Ereleden

Ook tijdens de Algemene Ledenvergadering werden er drie ereleden benoemd. Door hun grote staat van dienst in het verleden en ook nu nog nauw betrokken bij het Nederlandse stamboek werden oud-voorzitter Ton Hartman en Peter Thissen benoemd tot erelid van het stamboek. Beide oud-leden wonen inmiddels al meer dan 20 jaar in Frankrijk en zijn daar erg succesvol met hun Blondefokkerij.

Oud-voorzitter Ed Neerincx uit Elst werd tevens benoemd tot erelid van het stamboek, een mooi gebaar voor een enorme staat van dienst voor het stamboek.

Rob ontvangt van JG Veldman de Blonde Award Rob ontvangt van JG Veldman de Blonde Award