'Jong en gek op Blond' Chris Lammersen

’Eigenlijk ben ik er een beetje ingerold. Na het overlijden van mijn vader, René Lammersen, stond ik voor de keuze om de boerderij voort te zetten of niet. Ik heb gekozen voor het eerste, mede doordat ik het levenswerk dat mijn vader had opgebouwd niet verloren wilde laten gaan,’ vertelt Chris Lammersen in de rubriek ’Jong en gek op Blond’ in de Blonde.

Van jongs af aan hielp ik wel al altijd mee op de boerderij en vanaf mijn 14e jaar heb ik ook meegewerkt op een melkveebedrijf in Haaksbergen, maar er is wel een groot verschil tussen meehelpen of zelf dingen moeten bepalen. Toch is het wel leuk, omdat je toch aan het ondernemen bent. Affiniteit met het boerenleven en natuurlijk de Blondes heb ik altijd al wel gehad, maar de echte feeling en verstand van zaken heb ik door de jaren heen opgebouwd. Het is wel fijn dat ik veel hulp en advies heb gekregen van familie en vrienden.

Benieuwd naar het verhaal van Chris? U kunt het HIER (https://www.blondestamboek.nl/content/24952/download/clnt/102531_Blonde_sept_2022-jong.pdf) lezen.

Chris Lammersen Chris Lammersen
Chris Lammersen 2 Chris Lammersen 2
Chris Lammersen 3 Chris Lammersen 3