VleesveeNL organiseert webinar

VleesveeNL organiseert een webinar opening Vleesvee Academisch Jaar. 

Er wordt op 7 september in een webinar concrete activiteiten waar vleesveehouders en anderen aan kunnen meedoen gepresenteerd. Alle activiteiten zijn erop gericht om kennis en ervaringen te delen over rundvlees van Nederlandse vleesveehouders. Over dit mooie product valt nog veel te vertellen!
Erik van Gorp van ABAB meldt de stand van zaken rond het project Kostprijsberekening en Maria van Boxtel van Land &Co presenteert de resultaten van de enquête Succesvolle Huisverkoop en de concrete vervolgactiviteiten voor vleesveehouders.

Vanaf 7 september kun je je aanmelden voor de verschillende keten- en kennisactiviteiten die er worden georganiseerd voor veehouders. Denk hierbij aan excursies, masterclasses voor een praktische doorkijk in de afzetketens voor rundvlees of een begeleid bezoek aan de slagersvakbeurs Slavakto. Mariska van Koulil zal op 7 september de mogelijkheden presenteren.

Meld je aan voor het webinar op 7 september door te mailen naar info@vleesveenl.org. Er wordt dan voor 7 september de link naar het webinar gestuurd.

 

VleesVee_logo VleesVee_logo