Frans Verschuuren overleden

Op zaterdag 2 juli is ons lid Frans Verschuuren uit Helmond overleden. Frans zou op 22 augustus 80 jaar zijn geworden.

Op zaterdag 25 juni was Frans samen met zijn vrouw Wies aanwezig op het jubileumfeest van het stamboek om dit met veel vrienden binnen het Blondestamboek te vieren. Zijn betrokkenheid bij het stamboek was erg groot.

Na het beëindigen van zijn varkenshouderij kwamen de Blonde d’Aquitaines. Ook toen de koeien vertrokken bleef Frans op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het stamboek waarvan hij vanaf 1995 al lid was. Speciaal voor hem waren de excursiereizen met de bus vol fokkers naar de Franse Nationale keuring. Vaak samen met zijn vrouw Wies. In 2017 werd Frans gehuldigd door het stamboek vanwege het 25-jarig jubileum van deelname aan deze reis naar Frankrijk.

Het onverwachte overlijden van Frans heeft veel leden binnen het stamboek erg geraakt. Het Blonde d’Aquitaine Stamboek wenst zijn vrouw Wies, kinderen en kleinkinderen en ieder die betrokken is met Frans heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Woensdag 6 juli is er gelegenheid om tussen 14.00 en 16.00 uur persoonlijk afscheid te nemen van Frans thuis in Helmond, Grote Overbrug 5b. De afscheidsdienst vindt plaats op donderdag 7 juli om 10.30 uur in de Onze-Lieve-Vrouw-Presentatiekerk, Dorpstraat 5 in Aarle-Rixtel.

Frans Verschuuren Frans Verschuuren
Frans Verschuuren overlijdensbericht Frans Verschuuren overlijdensbericht