Young Breeders-Blonde d’Aquitaine ook iets voor jou?

Op de jubileumviering van het stamboek was er ook ruim aandacht voor de aanwezige jeugd. Zonder jeugd geen toekomst.

Onder leiding van Martijn van den Berkmortel werd er met de jeugd een sparsessie gehouden. Hierin werd de jeugd gevraagd hoe zij o.a. de betrokkenheid bij het stamboek ervaren. Maar daarnaast ook hoe de verbondenheid onder de jeugd is. Om deze betrokkenheid bij het stamboek en onderlinge verbondenheid te laten toenemen zijn een aantal ideeën besproken. Zo had alle aanwezige jeugd wel interesse om in een gezamenlijk WhatsApp groep te stappen. Inmiddels zitten er dan ook 26 jongeren in deze ‘Blond Youth’ groep. Voor de jeugd welke dit bericht leest en interesse heeft om zelf in deze groep te komen, stuur even een appje naar Martijn van den Berkmortel.

Ideeën 

Verder gaat het bestuur mogelijk een jeugdlidmaatschap, ongeveer jeugd tussen 15 en 30 jaar, in het leven roepen. Hoe dit er exact uit moet komen zien is nog niet helemaal duidelijk. Echter, het doel is wel helder! De jeugd moet zich meer betrokken voelen bij het Blonde d’Aquitainestamboek. Zonder jeugd is er immers geen toekomst! Wat hier goed op aansluit is de interesse van de jeugd in een ‘’Young Breeders – Blonde d’Aquitaine’’ groep.

Genoemde ideeën worden verder uitgewerkt en er wordt onderzocht wat op de korte en wat op de iets langere termijn georganiseerd kan worden. Om de jeugd in beeld te krijgen willen we iedereen die dit leest oproepen om deze info door te zetten aan de jeugd waarvan u weet dat zij interesse hebben in ons prachtige ras. Zij kunnen vervolgens een WhatsApp sturen naar Martijn van den Berkmortel (06-51265393) of een mailtje sturen naar info@blondestamboek.nl

Foto: Theo Janssen

 

jong jong