Mooier kon het niet

De viering van het 40-jarig jubileum zaterdag 25 juni had niet mooier gekund

De geweldige locatie, prachtige weersomstandigheden, zeer veel leden en een vloeiend lopend programma hebben deze dag gemaakt om niet snel te vergeten.

Op het bedrijf van gastheer Rob Reinders in Raalte kregen de leden een geweldige dag aangeboden. De jubileumcommissie van het stamboek zorgde met een programma voor jong en oud dat het een onvergetelijke dag is geworden.

Opening

In de ochtend opende vicevoorzitter Bastiaan Oomen de feestelijkheden met een toespraak waarin 40 jaar stamboek met een terugblik en kijk op de toekomst in beeld kwam. Ook het Franse Blonde d’Aquitaine stamboek bracht haar felicitaties uit d.m.v. een mooie brief van directeur Lionel Giraudeau die werd voorgelezen door Fredie van Dijk. Na de opening was er gelegenheid voor de ruim 300 feestgangers veel herinneringen op te halen onder het genot van een hapje en drankje. Een voortreffelijke lunch met Blondeburger aangeboden door Natuurvlees sloot het ochtendprogramma af.

Middagprogramma

In de middag een rondleiding over het bedrijf van Rob Reinders en overbuurman Han Groote Wolthaar. In deze rondleiding ook een presentatie van een vijftal excellent ingeschreven koeien. Hierbij een uitleg van hoofdinspecteur CRV Addy Moree en inspecteur Fredie van Dijk over het beoordelen van de Blonde d’Aquitaine en werken met de cijfers van het keuringsrapport.

De dag werd afgesloten met een barbecue met Côte de Boeuf aangeboden door de Vleesvee Intregatie Twente bv uit Oldenzaal.

Foto’s: Theo Janssen

1 entree 1 entree
2 vice voorzitter Bastiaan Oomen 2 vice voorzitter Bastiaan Oomen
3 3
4 Rob Reinders 4 Rob Reinders
5 Han groote Wolthaar 5 Han groote Wolthaar
6 6
7 uitleg bij de koeien 7 uitleg bij de koeien
8 8