Niliizzy Champion Suprême in St Gaudens

Op de Nationale Blonde d’Aquitaine keuring van Frankrijk in St Gaudens werd Niliizzy v.Inedit van Sca Arsicaud gehuldigd als Algemeen Kampioen. Zij deed dit met het stierkalf Skelton v.Orlando aan de voet. Hiervoor behaalde ze al het Kampioenschap bij de zoogstellen en de prijs voor de vrouwelijke Blonde met de beste slachteigenschappen.

Kampioen bij de jonge stieren werd Rochelais v.Orlando van Earl Ticoulet/Julian Bracot en gefokt door Sca Arsicaud. In de middengroep ging de kampioenstitel naar Pompidou v.Imperium van eigenaar Earl Mathieu en eveneens gefokt door Sca Arsicaud. Ourasie v.Edison van combinatie Darricau/Corret/Darets/Plante/St Aubin en Lorin-Bossuyt, fokker Lorin-Bossuyt behaalde het kampioenschap bij de oudere stieren.

Vrouwelijk

Reine v.Horfe van Eric Sazy werd Kampioen bij de jongste vrouwelijke Blondes. In de middengroep was het Ovidie v.Illico met haar kalf Salsa v.Emir van Eric Sazy die het Kampioenschap behaalde. Kampioen bij de oudere koeien werd Minette v.Fromant van fokker/eigenaar Earl Le Portail.

01 Niliizzy 01 Niliizzy
1 Rochelais 1 Rochelais
2 Pompidou 2 Pompidou
3 Ourasie 3 Ourasie
4 Reine 4 Reine
5 Ovidie 5 Ovidie
6 Minette 6 Minette