De Kampioenen van de fotokeuring in Enter

Op de dag dat eigenlijk de vleesveekeuring van Enter zou plaatsvinden is de uitslag bekend gemaakt van de fotokeuring.

Vanwege de maatregelen omtrent het Covid-19 virus was een fysieke keuring organiseren onmogelijk geworden. Het aantal inzendingen van foto’s voor de alternatieve fotokeuring heeft de Commissie Vleesvee Enter bijzonder positief verrast en zijn met dit animo dan ook bijzonder blij. Maar liefst van 51 Blonde d’Aquitaines zijn foto’s ingestuurd.

Rubrieken

Deelname was mogelijk voor de titel Miss en Mister Toekomst en voor de wat oudere dieren het Algemeen Kampioenschap vrouwelijk en mannelijk. Een speciale keuring voor de jeugd met hun kalf leverde in totaal 17 inzendingen op van Blond, Piemontese en Verbeterd Roodbont.

Uitslag

Als Miss Toekomst 2021 is door de jury aangewezen Rocky van fokker Ed en Marjan Neerincx in Elst. Rocky is een dochter van Max uit Hubertina v. Dragueur en geboren op 12-2-2020.

De titel Mister Toekomst 2021 is behaald door Royal van eigenaar familie Kip in De Wijk en gefokt door Henk Visscher in Dalfsen. Royal is een zoon van Horfe uit de Rubio-dochter Carmen. Geboren op 8-1-2020.

Algemeen Kampioen bij de vrouwelijke dieren is geworden de ruim 12-jarige Emmely v. Borsato van fokker en eigenaar Aalt Blaauw in Doornspijk. Emmely is geboren op 1-2-2009.

Bij de stieren werd als Algemeen Kampioen aangewezen Max van Ed en Marjan Neerincx in Elst. Max is een zoon van Juan uit Ivresse v. Galop. De stier is in Frankrijk gefokt bij Scae la Garandeliere geboren op 7-11-2016.

De fotowedstrijd voor de kinderen werd gewonnen door Lotte Mafficioli met het kalf Het Ven Saar van de familie Cuypers uit Bergeijk.

Binnenkort zullen aan alle kampioenen de prijzen worden overhandigd.

Enter Miss Toekomst Rocky Enter Miss Toekomst Rocky
Enter Mister Toekomst Royal Enter Mister Toekomst Royal
Enter kampioen vrl Emmely Enter kampioen vrl Emmely
Enter Max kampioen mnl Enter Max kampioen mnl
Lotte Mafficioli Lotte Mafficioli