Bestuurswissel op de Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering van het stamboek werd recent vanwege de coronamaatregelen online gehouden. Kandidaat bestuurslid Bastiaan Oomen (28) uit Oirschot werd op deze ledenvergadering per acclamatie gekozen in het bestuur.

Vanwege haar drukke werkzaamheden op het bedrijf thuis en meerdere bestuurlijke functies had bestuurslid Doreen van den Berkmortel uit St. Oedenrode te kennen gegeven haar functie binnen het stamboekbestuur te willen beëindigen. Nadat er geen tegenkandidaten waren ingediend werd op voordracht van het bestuur Bastiaan Oomen in het bestuur gekozen. Bastiaan heeft aan de universiteit Wageningen de studie Dierwetenschappen afgerond en heeft samen met zijn ouders en broer een biologisch veehouderijbedrijf met Blonde d’Aquitaines en akkerbouw.

Volgens het rooster van aftreden waren de bestuursleden Ed Neerincx, Mandrie van den Berg, André van Dorresteijn en Corneel van Mierlo aftredend. Zij stelden zich allen herkiesbaar en werden in de vergadering opnieuw benoemd voor een nieuwe bestuursperiode.

Op de foto de bestuursleden links Ivo Morsink met in het midden voorzitter Ed Neerincx en rechts Mandrie van den Berg. Op de achtergrond Doreen van den Berkmortel, Sebastiaan Oomen en rechts André van Dorresteijn tijdens de opnamen van de online ALV. Niet op de foto de bestuursleden Corneel van Mierlo en Lukas Kleine. Volgende foto Bastiaan Oomen.

ALV 2021 ALV 2021
Bastiaan Oomen Bastiaan Oomen