Aftellen weer begonnen

Vanwege technische problemen werd de online veiling van de BAC-stieren op het COT stopgezet. Zaterdag 27 maart bleek de veilingsite te veel problemen op te leveren. Een juist besluit van de organisatie om de veiling te stoppen. 

Inmiddels staat het totale aanbod van de BAC-stieren en enkele Limousin en Piemontese stieren weer online. Zaterdag 3 april om 15.00uur komen alle stieren onder de visuele hamer op de veilingsite van het COT (https://www.cot-stierenveiling.nl/home).

Om te kunnen deelnemen of bieden dient u zich vooraf te registreren op de veilingsite. Uitgebreide gegevens en video van de BAC-stieren kunt u HIER (https://www.blondestamboek.nl/pg-24952-7-46383/pagina/veiling_bac-stieren_26_september_2020.html) bekijken.

Om nog beter in beeld te krijgen hoe de familie van de stier eruit ziet heeft Jan Bouwers van elke BAC-stier een stamboom met foto’s gemaakt. Kijk HIER (http://www.blondestudieclubnoord.nl/upload/te-veilen-stieren-laren-2021-03-27.pdf) voor deze informatieve stambomen.

Foto: Theo Janssen

COT maart 2021 COT maart 2021