Naar wie gaat de Blonde Award UPDATE*

Tijdens de jaarlijks terugkerende algemene ledenvergadering wordt de Blonde Award uitgereikt. Vanwege de buitengewone omstandigheden veroorzaakt door het coronavirus is het nog niet mogelijk geweest een fysieke algemene ledenvergadering te organiseren. De Blonde Award wil het stamboek dit jaar zeker wel gaan uitreiken!

Normaliter kunnen de leden van ons stamboek leden nomineren voor de verkiezing van de Award. Vervolgens worden drie personen welke de meeste nominaties hebben ontvangen voorgedragen d.m.v. een presentatie tijdens de algemene ledenvergadering. Uiteindelijk wint, na de verkiezing op deze vergadering, één van de drie genomineerden de Blonde Award. Deze keer nomineert het stamboekbestuur drie leden welke zich in 2019 veel hebben ingezet voor ons stamboek en een positieve bijdrage hebben geleverd aan het promoten van ons ras. De genomineerden zijn de leden Bertus Brink in Klarenbeek, Johan Busch in Buurse en Harm Kip in De Wijk.

U kunt via het contactformulier onderaan deze website uw stem uitbrengen door de naam van uw keuze te versturen of stuur een email naar info@blondestamboek.nl wie volgens u de Blonde Award 2019 verdient. U kunt stemmen t/m zondag 18 oktober!

* Het stemmen op uw favoriet is exclusief mogelijk voor leden van het stamboek Blonde d’Aquitaine.

Meer informatie over de genomineerden kunt u HIER (https://www.blondestamboek.nl/pg-24952-7-44805/pagina/blonde_award.html) lezen.

 

 

BLONDE AWARD NOMINATIE 2020 BLONDE AWARD NOMINATIE 2020