Inloggen voor de COT-veiling op 26 september om 14.00uur

De najaarsveiling op het COT van de negen BAC-Blonde d’Aquitaine stieren en 1 Limousin stier wordt online gehouden op de nieuwe veilingsite van het COT www.cot-stierenveiling.nl (http://www.cot-stierenveiling.nl) De veiling is zaterdag 26 september om 14.00uur.

Bezoekers en/of bieders dienen zich vooraf te registreren voor deze online veiling. Deze registratie kan op de genoemde website. Neem vanaf 21 september regelmatig een kijkje op deze site om u te registreren.

Bezoekers dienen bij registratie hun naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en geldig email adres te vermelden. Wanneer u wilt meebieden dan zijn naast deze gegevens ook UBN nummer, KvK nummer, BTW nummer, IBAN nummer en eventueel bedrijfsnaam nodig te vermelden. Zodra u heeft geregistreerd worden uw gegevens geverifieerd en ontvangt u een email met een instructie om in te loggen op de veilingsite.

Belangrijk

De veiling start 26 september om 14.00uur en vervolgens komen achter elkaar de dieren onder de visuele hamer. Het is deze keer afwijkend van de voorjaarsveiling. Toen was het bijna de hele dag mogelijk om op een stier te bieden.

Foto: Theo Janssen

BAC Pion Prisma BAC Pion Prisma