Uitslag Blondes Boeren Beter stickeractie

De jury, Jan Bouwers en Theo Janssen, heeft uit een aanbod van 30 inzendingen een keus gemaakt. Zij waren erg onder de indruk van de creativiteit van de ingezonden foto’s.

De winnende foto is van de familie Alberts in Mantinge. 

Commentaar van de jury:

Hoe cliché ook, maar wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Heel mooi weer gegeven. Blondes op de achtergrond, de jeugd met gereedschap in de handen (i.p.v. een telefoontje). Sticker origineel en goed zichtbaar aangebracht. Een compleet plaatje, waarbij  men met Blondes vol vertrouwen de toekomst tegemoet kan gaan.

Op de tweede plaats Mts. Venhuis-Luijerink in Haarle

Super mooi plaatje. Sticker goed zichtbaar aangebracht en geeft duidelijk weer dat Blondes prima thuis  horen op een unieke locatie, zoals “Landgoed Baasdam”. Prachtig mooi weergegeven met de Blondes op de achtergrond.

Op de derde plaats familie Brink in Klarenbeek

Heel mooi totaal beeld. Kruiwagen onmisbaar voor elke boer (arbeid adel). Geen lege kruiwagen. Sticker mooi aangebracht met Blondes op de achtergrond die reikhalzend uitkijken naar de inhoud van de kruiwagen.

Tussen de inzendingen ook een foto die volgens de jury een eervolle vermelding verdient. Dennis van den Dungen, de jury is het unaniem eens dat deze inzending een eervolle vermelding verdient. Zo enthousiast dat het er van top tot teen vanaf straalt. 

Het stamboek neemt contact op met de prijswinnaars om hun gewonnen prijs, softshell jas, bodywarmer of poloshirt allen met Blondelogo, te overhandigen.

Inzenders hartelijk gefeliciteerd met de prijzen!

 

 

1 Fam. Alberts in Mantinge 1 Fam. Alberts in Mantinge
2 Mts. Venhuis-Luijerink in Haarle 2 Mts. Venhuis-Luijerink in Haarle
3 Familie Brink in Klarenbeek 3 Familie Brink in Klarenbeek
Dennis van den Dungen Dennis van den Dungen