BAC Opium veilingtopper ONLINE veiling

De ONLINE veiling van de BAC-stieren die op het COT zijn getest is een groot succes geworden. Veilingtopper werd BAC Opium. Deze zoon van Guernica uit nationaal kampioene Illusion v.Darling werd voor €4600,- excl. Btw toegewezen aan de nieuwe eigenaar. Fokker van BAC Opium is Henk Stegeman uit Laren.

De stier werd in de biedingen op de hielen gezeten door BAC Oregon van Henk Visscher uit Dalfsen. Deze zoon van Horfe uit Garonne v.Ronald bracht € 4550,- op excl. Btw. Beide stieren zijn ingeschreven met AV87 en goede groeiers in de testperiode. BAC Oregon groeide ruim 2kg per dag in deze periode.

Vijf van de negen stieren brachten meer dan € 4050,- op.  Ook de jongste stier van de collectie de bijna 14 maanden oude Playboy van de Woeste v.Manitou van de Woeste Hoeve AV87 uit een Acadien-moeder van fokker Johan Schilder uit Hoogwoud zorgde voor een mooi bedrag van € 4375,- excl. Btw. Het tweede fokproduct van Henk Stegeman, BAC Oval, een zoon van Hilario uit een Darling-moeder werd toegewezen voor € 4125,- excl. Btw. De Belgische inzending naar het COT, Blonde d’Aquiaine stier BAC Ortega v.Fromant uit een Berlioz-moeder van fokker Carl Mintjens, verkast voor € 4050,- naar de nieuwe eigenaar.

De gemiddelde prijs van de negen Blondes is ruim  € 3758,- excl. btw (9%). Hiermee ligt het gemiddelde € 1000,- boven de gemiddelde prijs, € 2760,- excl. btw (9%), van de veiling in september 2019.  

BAC Opium BAC Opium
BAC Oregon BAC Oregon
BAC Playboy vd Woeste Hoeve BAC Playboy vd Woeste Hoeve
BAC Oval BAC Oval
BAC Ortega BAC Ortega