ONLINE veiling BAC-fokstieren op veeveiling.nl

Online veiling van de BAC-stieren die thans op het COT in Laren staan op veeveiling.nl op zaterdag 4 april.

Om te bieden op deze online veiling dient u vooraf een account aan te maken op www.veeveiling.nl (http://www.veeveiling.nl) Dat kunt u nu al doen. De collectie stieren staat vanaf 1 april op veeveiling.nl

De veiling start op 4 april om 00:01 uur en sluit op 4 april om 15:00 uur. Als de biedingen vlak voor sluiting nog doorgaan zal het steeds verlengd worden met 5 minuten. De biedingen zullen met € 25,- omhoog gaan.

De verkoopprijs wordt vermeld exclusief 9% btw. Hierover zal 4% veilingkosten gerekend worden inclusief 21% btw. De totale kosten worden tijdens de biedingen weergegeven.

Aan de groene cijfers is te zien dat je het laatste bod hebt uitgebracht. Als er overboden wordt zullen de cijfers van de verkoopprijs rood worden.

De afrekening zal plaats vinden via automatische incasso. De eenmalige machtiging dient u te tekenen bij het afhalen van de stier(en) op het COT in Laren. Na de veiling zal er contacht worden opgenomen met de kopers voor het afhalen van de stier(en).

Alle BAC-stieren zijn geen drager van axonopathie, hebben scores voor exterieur, karakter en de binnenbekkenmaten zijn bekend. Daarnaast zijn er uitgebreide groeicijfers uit de testperiode en er is afstammingsonderzoek verricht.

Kijk HIER (https://www.youtube.com/watch?v=gvXprckyxEg&feature=youtu.be) voor de video van de stieren.

BAC-veiling online BAC-veiling online