Wie wint Blonde Award 2019

Tijdens de jaarvergadering op 8 april a.s. zal de opvolger van de winnaar van de Blonde Award 2019 Gerrit Volkerink worden gekozen. Deze Award is een prijs voor een stamboeklid welke zich op een bijzondere manier heeft onderscheiden. Dit kan zijn door fokkerijprestaties maar ook door andere activiteiten voor het stamboek.

Nadat in 2002 de titel ‘Fokker van het jaar’ was ingesteld om de goede fokkerijprestaties van een stamboeklid onder de aandacht te brengen is vanaf 2007 deze titel omgezet in de ‘Blonde Award’. Op de keuringen kunnen we zien hoe de fokkerijprestaties zijn maar niet ieder lid is in de gelegenheid om met dieren naar een keuring te gaan. 

Voor de Blonde Award kan elk lid in aanmerking komen die zich op een positieve manier voor het stamboek heeft onderscheiden. Naast goede keuringsresultaten kan dat ook zijn door deelname aan het opfokproject of bijvoorbeeld de promotie van ons ras op allerlei activiteiten. Het allerbelangrijkste is een positieve inzet voor het stamboek op welke manier dan ook!

Ieder lid kan drie stamboekleden nomineren voor de Award. Uit deze nominaties worden de leden met het grootste aantal nominaties voorgesteld op de jaarvergadering op 8 april in Rijssen. De aanwezige leden op deze vergadering kunnen hieruit de winnaar van de Blonde Award 2019 kiezen.

Tot 1 april 2020 kunt u uw nominaties met motivatie sturen via email naar het stamboekkantoor. Ook kunt u het contactformulier gebruiken op de site van ons stamboek. Deze mogelijkheid kunt u onderaan een pagina op de site invullen, makkelijk en snel!

 

Blonde Award 2019 Blonde Award 2019