Jong en gek op Blond Ramon ten Brinke

Ik hoop nog heel lang plezier te kunnen hebben van mijn hobby, het fokken van Blondes. Ik heb al een paar keer meegedaan aan een keuring maar hoop in de toekomst nog vaker deel te kunnen nemen en daar mooie resultaten te behalen.

Het mooiste lijkt het mij om in de toekomst een keer de prijs voor bedrijfsgroepen te winnen, omdat je dan met meerdere dieren van jezelf in de ring staat. Het is ook de bedoeling om meer koeien te fokken en mijn hobby uit te breiden naar ongeveer 10 á 15 Blondes. Meer hoeft van mij niet, want het moet tenslotte wel een hobby blijven.

Mijn ideale Blonde om te fokken is groot, heeft veel lengte en breedte en is goed bespierd. Een voorbeeld koe voor mij is Harielle du Moulin, een dochter van de bekende Arielle du Moulin. Harielle en Arielle hebben beiden meerdere prijzen gewonnen. Een keer mee naar de keuring in Frankrijk dat zou Ramon ook graag in de toekomst willen.

Aan het woord is Ramon ten Brinke uit Den Ham. In de rubriek ’Jong en en gek op Blond’ in het Kerstnummer van de Blonde het hele verhaal (https://www.blondestamboek.nl/content/24952/download/clnt/91332_BLONDE_dec_2019-jong.pdf) over Ramon en zijn liefhebberij.

 

Ramon ten Brinke Ramon ten Brinke
Ramon ten Brinke in Enter Ramon ten Brinke in Enter