Met het stamboek op excursie naar Moncoutant

Het stamboek organiseert een excursiereis naar de Franse nationale Blonde d’Aquitaine keuring in Moncoutant. Dit ligt in het departement Deux-Sèvres. De keuring is van 21 t/m 23 september.

Op woensdag 19 september reizen we naar het naburige Parthenay, waar we kamers in hotel Sint Jacques hebben gereserveerd. Hier verblijven we vijf nachten. Donderdagochtend bezoeken we één van de grootste fokbedrijven van Frankrijk, SCA Arsicaud in Marans. Bekend van keuringskanonnen Granada en Ibiza. Vervolgens gaan we naar het bedrijf van Olivier Collardeau in Villiers-sur-Chizé. Top fokbedrijf en akkerbouw. Collardeau was jury op de NVM 2017. Tijdens de keuringsdagen is er ook volop gelegenheid voor een toeristisch uitstapje.

De terugreis is op maandag 24 september. Maandagavond zijn we weer in Nederland. We reizen met Dalstra Reizen uit Surhuisterveen in een comfortabele touringcar. De kosten van de reis zijn sterk afhankelijk van het aantal personen die meegaan maar zullen ongeveer     € 600,- bedragen.

Een prachtige reis die u als Blonde d’Aquitaine liefhebber of fokker niet mag missen!

Heeft u interesse met ons mee te reizen of heeft u graag eerst meer informatie over deze reis neem dan gerust contact op met ons stamboek via info@blondestamboek of vul het contactformulier in onder aan deze pagina. Telefonisch bereikbaar op 06-53831379.

Op de foto nationaal kampioene van Frankrijk in Sedan vorig jaar Granada met haar eigenaren de gebroeders Arsicaud.

Granada Granada