Wie verdient de Blonde Award 2017?

Op de jaarvergadering op 25 april a.s. zal de opvolger van de winnaar van de Blonde Award 2016 Henk Stegeman worden gekozen.

Voor de Blonde Award kan elk lid in aanmerking komen die zich op een positieve manier voor het stamboek heeft onderscheiden. Naast goede keuringsresultaten kan dat ook zijn door deelname aan het opfokproject of bijvoorbeeld de promotie van ons ras op allerlei activiteiten. Op sommige leden kun je altijd een beroep doen om waar en hoe dan ook klaar te staan voor het stamboek. Het allerbelangrijkste is een positieve inzet voor het ras en het stamboek op welke manier dan ook!

Ieder lid kan drie stamboekleden nomineren voor de award. Uit deze nominaties worden de drie leden met het grootste aantal nominaties voorgesteld op de jaarvergadering op 25 april in Laren. De aanwezige leden op deze vergadering kunnen hieruit de winnaar van de Blonde Award 2017 kiezen.

Tot 9 april 2018 kunt u uw nominaties met motivatie sturen via email naar het stamboekkantoor.

Ook kunt u het contactformulier gebruiken op de site van ons stamboek. Deze mogelijkheid kunt u onderaan deze pagina op de site invullen, makkelijk en snel. Vergeet het niet.

U kent vast een lid die het verdient!

Blonde Award 2017 Blonde Award 2017