Opgave bedrijfsinspectie

Met de stalperiode in het vooruitzicht is het weer tijd om uw dieren aan te melden voor de bedrijfsinspectie of individuele keuringen.

Stuur een emailbericht naar de inspecteur in uw regio wanneer u uw Blondes wil laten inschrijven in het Blondestamboek. Telefonisch kan natuurlijk ook. De benodigde adresgegevens of rayon kunt u lezen in de Blonde op pagina 2. Ook wanneer u al deelnemer bent aan de bedrijfsinspectie graag een bericht naar uw inspecteur. Dit maakt het maken van een route eenvoudiger.

Met ingang van 14 oktober 2017 is het noodzakelijk dat de mannelijke dieren zijn onderzocht op axonopathie. Alleen de stieren die geen drager zijn komen voor inschrijving in aanmerking.

Bent u nog geen deelnemer aan de bedrijfsinspectie en misschien heeft u wel interesse of heeft u vragen hierover dan kunt u heel eenvoudig het contactformulier onderaan deze pagina invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Voor uitleg over het inschrijven van de dieren en hoe worden de dieren bekeken kunt u HIER (https://www.blondestamboek.nl/content/24952/download/clnt/48292_Stamboek_en_Bedrijfsinspectie_uitleg.pdf) meer informatie bekijken.

broek broek