Gezellige en sfeervolle reünie van deelnemers en supporters EUROBLONDE

Zaterdag 4 november kwamen alle betrokkenen aan de internationale keuring in Sedan bij elkaar op het bedrijf van deelnemer en chef d’équipe Marcel Gerritsen in Maurik. Een reünie van de deelnemers aan de excursie naar Sedan, de inzenders van de dieren en de betrokkenen van het hele traject vooraf.

Na de koffie en een rondje door de stal werd de middag voortgezet in zaal De Kleine Taveerne in Rijswijk.

Voorzitter Ed Neerincx schetste daar nogmaals de route van ’Samen naar Sedan’. Dierenarts Jan Staal en op dat moment in functie voor de NVWA gaf de toehoorders een inkijkje in zijn belevenissen van de ’papierwinkel’ en namens de selectiecommissie sprak Fredie van Dijk over de zoektocht naar de uiteindelijk aangewezen dieren voor deze keuring en haar optreden als eerste buitenlands jurylid op een Franse nationale en Europese show. Chef d’équipe Marcel Gerritsen sloot met een speciaal dankwoord aan voorzitter Ed Neerincx en het overhandigen van een bijpassend cadeau aan de voorzitter de rij van sprekers af. Ook kreeg Fredie van Dijk voor al haar inzet in dit traject twee fraaie ingelijste foto’s overhandigd van haar optreden als jury in Sedan.

Daarna was het genieten van de presentatie van de foto’s gemaakt door Theo Janssen en als afsluiter een heerlijk buffet.

Op onze facebook pagina meer foto’s.

 

 

landenkeuring landenkeuring