Jong en gek op Blond Sjoerd Weijers

In het Nederlands-Duitse grensdorpje Ven Zelderheide woont de 16 jarige Sjoerd Weijers. Hier woont hij samen met zijn ouders en drie zussen. “We hebben thuis een boerderij met koeien van het Blonde d’Aquitaine ras. Ook hebben we een supermarkt waar we alles verkopen net zoals in alle andere supermarkten, maar wij verkopen in onze supermarkt ook het vlees van onze eigen koeien. Mijn moeder runt de winkel en mijn vader de boerderij. Ik help het liefst mee op de boerderij en mijn zussen helpen mijn moeder in de winkel. Samen zijn we met ons gezin natuurlijk wel één bedrijf,” geeft Sjoerd aan.

Sjoerd zit op dit moment op het Elzendaal College in Boxmeer waar hij na de zomervakantie start aan zijn laatste studiejaar op de Havo. “Als ik klaar ben met mijn Havo studie wil ik graag naar de HAS Hogeschool in Den Bosch, waar ik hoogstwaarschijnlijk dier- en veehouderij ga studeren. De wens is dat ik later het boerenbedrijf samen met mijn vader ga runnen en wie weet in de toekomst wel over kan nemen.“

Lees HIER (http://www.blondestamboek.nl/content/24952/download/clnt/77686_BLONDE_SEPT2017-jong.pdf) het volledige vehaal van Sjoerd.

Op foto 1 Sjoerd bij de Blondes en foto 2 de favoriet Jonas.

1Sjoerd Weijers 1Sjoerd Weijers
2Jonas 2Jonas