Blog 4: Samen naar Sedan- Update voor het afreizen

ingevoerd op 05-09-2017

Als eerste minder goed nieuws van Aurore. De Nederlandse meervoudige kampioene kan helaas niet meegaan naar de EUROBLONDE.

Ondanks dat Aurore vrij is van IBR reageert ze positief op IBR gB test. Mogelijk dat ze bij haar eerste eigenaar geënt is en dat ze daarop nu reageert. In Frankrijk wordt een markervaccin niet erkend. Dus mag ze van de organisatie niet mee doen. Echt jammer omdat ze er ondanks haar 12,5 jarige leeftijd zeer goed voor staat. Mogelijk zien we haar nog op de NVM in Zwolle op 14 oktober.

Het recent afkalven van Elvira du Moulin van eigenaar Hans Spekenbrink belemmert haar deelname aan de keuring. De als reserve aangemelde Fiona du Moulin, ook van Hans Spekenbrink, zal nu haar plaats in nemen. Fiona staat er op dit moment mooi voor.

Blog 4

In aanloop naar het EK EUROBLONDE houdt Marcel Gerritsen een weblog voor VeeteeltVlees en voor het Nederlandse Blonde d’Aquitaine stamboek bij. In zijn blogs zal Marcel ons op de hoogte houden van onder andere de voorbereidingen naar dit EK.

Marcel Gerritsen is Blondefokker te Maurik. Hij maakt met Barbesdochter Jackie Malo deel uit van het Nederlandse tiental dat aan de Europese keuring deelneemt. Marcel is tevens de chef d’équipe van de Nederlandse delegatie.

U kunt HIER (http://www.veeteeltvlees.nl/nieuws/fokkerij/2017/blog-4-samen-naar-sedan-%E2%80%93-update-voor-het-afreizen) het volledige blog lezen.

Op de foto Jackie Malo.

 

Jackie Malo Jackie Malo