Wordt u onze gouden sponsor?

Voor het eerst wordt er een Europese Blonde d’Aquitaine keuring georganiseerd, EUROBLONDE. Deze internationale confrontatie tussen de verschillende Europese Blondefokkers wordt gehouden in het Franse Sedan van 7 t/m 10 september.

Ons stamboek zal samen met de inzenders alles in het werk stellen een groep dieren en tevens landengroep te kunnen afvaardigen. De reis, het verblijf en alle andere veterinaire aspecten maken het deelnemen aan EUROBLONDE tot een kostbare aangelegenheid.

Samen naar Sedan

Samen met het stamboek, deelnemers en u als sponsor moet deze unieke deelname toch mogelijk zijn. Wordt u onze gouden sponsor? Of misschien wel zilveren of bronzen sponsor.

U als sponsor wordt de mogelijkheid geboden om te adverteren in het stamboekblad de Blonde in de editie van juni en september 2017. Tevens vermelding van het bedrijfslogo op deze site van het stamboek en naamsvermelding op een speciale pagina in de Blonde en op deze site (http://www.blondestamboek.nl/pg-24952-7-106812/pagina/euroblonde.html).

Is uw interesse gewekt? Neem gerust contact op met ons stamboek. Dit kan heel eenvoudig door onderaan deze pagina het contactformulier in te vullen. Of belt u liever even naar het stamboek, dat kan op 06-53831379. We informeren u graag!