Henk Stegeman winnaar Blonde Award 2016

Bas Bouman benoemd tot erelid van het stamboek

Tijdens de algemene ledenvergadering van het Blonde d’Aquitaine Stamboek op 18 april j.l. in Laren (Gld.) is fokker Henk Stegeman uit Laren (Gld.) winnaar geworden van de Blonde Award 2016.

Tijdens de presentatie van de genomineerden werd Henk Stegeman door fokadviescommissievoorzitter Roel Wiekema o.a. geprezen om zijn inzet voor het stieren-opfokstation COT, zijn inzet voor de Vleesvee Commissie Enter met het organiseren van de jaarlijkse keuring en het promoten van het Blonde d’Aquitaine-ras door als fokker succesvol op keuringen te zijn.

Bas Bouman benoemd tot erelid

Verder werd in de vergadering afscheid genomen van vice-voorzitter Bas Bouman als bestuurslid. Stamboekvoorzitter Ed Neerincx prees Bas Bouman om zijn enorme verdienste voor het stamboek en benoemde het bestuur Bouman als dank hiervoor tot erelid van het stamboek. Tevens kreeg Bas Bouman een passend cadeau aangeboden in de vorm van een bezoek aan het concert van André Rieu. In de ontstane vacature werd André Dorresteijn uit Soest gekozen als nieuw bestuurslid. De bestuursleden Corneel van Mierlo en Huub Oosterom werden opnieuw benoemd.

Op de foto’s Henk Stegeman met de zojuist ontvangen Blonde Award uit handen van voorzitter Ed Neerincx en Bas Bouman ontvangt de felicitaties met zijn erelidmaatschap.

Henk Stegeman Henk Stegeman
Bas Bouman erelid Bas Bouman erelid