Word nu lid van het Blonde d'Aquitaine stamboek en krijg de laatste maanden van het jaar gratis

Word nu lid van het Blonde d’Aquitaine stamboek en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2017 lid voor het tarief van 2016: € 87,50. In december ontvangt u geheel gratis het decembernummer van de Blonde met een uitgebreid verslag van de nationale keuring.

De Blonde d’Aquitaine staat volop in de belangstelling. Een vleesras met veel kwaliteiten en gebruiksgemak. Het stamboek is een actieve organisatie met enthousiaste leden.

Bij het Blonde d’Aquitaine stamboek krijgt u meer:

Ontvang vier keer per jaar het vakblad ‘de Blonde’, boordevol artikelen over fokkerij, bedrijfsverslagen, stierenverslagen en ook de jeugd heeft een eigen rubriek.

Deelname aan alle stamboek-activiteiten zoals keuringen, excursies, bedrijfsinspectie en  studieclub lidmaatschap mogelijk.

Wanneer u zich 29 oktober op de nationale keuring in Mariënheem laat inschrijven als lid bent u de laatste maanden van dit jaar gratis lid en ontvangt u onze fraaie in kleur uitgevoerde verjaardagskalender met veel foto’s van kampioenen van weleer als cadeau. Kom naar onze stand in manege Bartels in Mariënheem.

stamboekstand stamboekstand