Ton Hartman en Peter Thissen wederom met hun stier naar de SIA

De voormalige Nederlandse Blonde d’Aquitainefokkers Ton Hartman en Peter Thissen, thans woonachtig in Frankrijk, nemen dit jaar wederom deel aan de SIA in Parijs.

Na de voorselectie tijdens de nationale keuring in St. Gaudens vond zaterdag 9 januari de definitieve selectie plaats. Hun stier Imperial v.Flamenco, een fokprodukt uit de bekende Vaillante van GAEC Fontes, behaalde op de nationale keuring in St. Gaudens 2015 een derde plaats in zijn rubriek. ”Hij heeft zich heel best gehouden en is nu nog mooier in balans gekomen”, laat Peter Thissen desgevraagd weten. ”We zijn er erg blij mee dat we wederom een dier voor deze elite keuring hebben. Na Urgent v. Neptune, tweemaal Disco v.Ronaldo, tweemaal Grive v. Disco is het nu de zesde keer naar Parijs.”

Imperial zal eveneens ook te bewonderen zijn in de ’Allée Prestige’. Hier staan een vijftal dieren die alle 10 dagen op de beurs het Blonde d’Aquitaineras vertegenwoordigen.

De SIA in Parijs wordt gehouden van 27 februari t/m 6 maart 2016. De keuring van de Blondes is op donderdag 3 maart om 16.00 uur.

Imperial v.Flamenco Imperial v.Flamenco