Bedrijfsinspectie ook voor u

De stalperiode is uitermate geschikt om uw dieren te laten inschrijven in het Blonde d’Aquitaine stamboek. Bent u deelnemer aan de bedrijfsinspectie dan zien wij uw aanmelding graag voor 1 december 2015 tegemoet.

De stamboekinspecteur neemt daarna met u contact op voor een afspraak. Was u dit jaar deelnemer aan de keuring in Enter of de NVM in Zwolle dan zijn er voor u geen voorrijkosten bij de bedrijfsinspectie.

Bij nieuwe deelnemers worden tijdens de eerste inspectie alle vrouwelijke dieren vanaf 2 jaar beoordeeld. Ook de oudere dieren. Om het voor u als nieuwe deelnemer aantrekkelijk te maken berekent het stamboek deze inspectieperiode geen kosten voor het keuren van deze oudere dieren. U betaalt dus alleen het keuren van de vaarzen. Deze eerste beoordeling van de vaarzen kost bij deze bedrijven €3,50 per dier. Bij een volgend bezoek bedragen de kosten €7,- per dier. De voorrijkosten bedragen €14,- per bedrijf. Is bedrijfsinspectie ook iets voor u of wilt u meer informatie, neem dan contact op met ons kantoor. Dit kan heel eenvoudig door het contact formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Bent u al deelnemer dan graag een bericht naar uw regio inspecteur bij voorkeur per email. Leden in de regio van de heer Henk Tessemaker gelieve de aanmelding bij het kantoor te doen. Kijk HIER (http://www.blondestamboek.nl/pg-24952-7-44799/pagina/inspecteurs.html) voor de regio’s en mailadressen.