Succesvolle uniformering voor Europese juryleden in Bordeaux

De uniformering voor Europese juryleden op de Aquitanima in Bordeaux is voor de Nederlandse afvaardiging zeer succesvol verlopen. Er werd deelgenomen door de reeds gekwalificeerde juryleden en nieuwe kandidaten konden hier hun kwalificatie veilig stellen.

De Nederlandse afvaardiging bestond uit Marcel Gerritsen uit Maurik, Fredie van Dijk uit Gendringen en kandidaat jury Dennis Boerland uit Echten. De officiële jury van de te plaatsen dieren bestond uit de Franse fokker Jean-Vincent Garat en namens het Franse stamboek Pascal Milon.

De Nederlandse afvaardiging kan terugzien op een zeer goed resultaat. Marcel Gerritsen en Fredie van Dijk werden door de beoordelingscommissie, onder leiding van Jens Holm Danielsen uit Denemarken, gecomplimenteerd met hun beoordeling van de dieren. Ook voor Dennis Boerland verliep de uniformering zeer succesvol en behaalde hiermee zijn Europese kwalificatie.

Het Nederlandse stamboek heeft hiermee drie fokkers die Fierba jurylid zijn.

Op de foto bespreking van de dieren met Pascal Milon (links), Jean-Vincent Garat (midden) en tweede van rechts Jens Holm Danielsen.

Fierba seminar Bordeaux 2015 Fierba seminar Bordeaux 2015