Reisverslag excursie naar Biarritz

Op woensdag 3 september vertrok een groep Blondefokkers en liefhebbers met de bus naar het uiterste zuiden van Frankrijk, Biarritz. De nationale keuring werd bezocht en daarnaast heeft men een zestal fokbedrijven bezocht. Op dinsdag 9 september arriveerden een ieder weer in Nederland met een geweldige ervaring rijker.

De begeleiding op de bedrijven voor het vertalen was o.a. in handen van Theo de Wildt van GIE BLOND. Al meerdere jaren onze steun en toeverlaat tijdens de excursies.

Dit jaar werd er ook door KI Samen /EGIA een aantal excursies verzorgd. Het was een bijzondere dag met typisch Baskische bedrijven en Baskisch cultuur waarbij voor ons een voortreffelijk diner werd bereid waarbij het schapenvlees buiten op authentieke wijze werd klaar gemaakt. In de Blonde kunt u een verslag van deze bedrijfsbezoeken met KI Samen/EGIA lezen opgetekend door Ivo Morsink.
Op deze site kunt u een uitgebreid verslag lezen van alle bedrijfsbezoeken en een verslag van de belevenissen in deze week op paier gezet door Paul Brummelhuis en Nicole Diekmann.

Lees HIER (http://www.blondestamboek.nl/content/24952/download/clnt/55232_BLONDE-december2014-reisverslag_voor_de_site.pdf) het reisverslag.
Bezoek aan het strand van Biarritz Bezoek aan het strand van Biarritz