Opgave bedrijfsinspectie komende stalperiode

Opgave voor de bedrijfsinspectie in de komende stalperiode zien de inspecteurs graag van u tegemoet voor 1 december 2014.

Fokkers die vorig jaar hadden deelgenomen aan de NVM in Zwolle genoten een korting op de bedrijfsinspectie. Voor het keuren van hun dieren voor stamboekopname behoefden zij geen voorrijkosten te betalen. Ook stamboekleden die besloten te gaan deelnemen aan de bedrijfsinspectie konden gebruik maken van een aantrekkelijk aanbod.
Deze voordeelactie heeft positieve gevolgen gehad met betrekking tot het aantal ingeschreven dieren in het inspectieseizoen. Er werden ruim 100 dieren meer opgenomen in het stamboek.

Het stamboek wil deze voordeelactie graag continueren en uitbreiden met de aanbieding om de deelnemers van Enter 2014 ook te betrekken in de actie. Ook zij betalen geen voorrijkosten voor het komend seizoen bij de bedrijfsinspectie. Voor de deelnemers aan de nationale keuring 2014 in Mariënheem geldt dit aanbod ook.

Start nu met bedrijfsinspectie!
Bij nieuwe deelnemers worden tijdens de eerste inspectie alle vrouwelijke dieren vanaf 2 jaar beoordeeld. Ook de oudere dieren. Om het voor u aantrekkelijk te maken berekent het stamboek deze inspectieperiode geen kosten voor het keuren van deze oudere dieren. U betaalt dus alleen het keuren van de vaarzen. Deze eerste beoordeling van de vaarzen kost bij deze bedrijven €3,50 per dier. Bij een volgend bezoek bedragen de kosten €7,- per dier. De voorrijkosten bedragen €14,- per bedrijf.

Gratis
Om het nog aantrekkelijker te maken voor u zijn de dieren die deze stalperiode worden gekeurd en voor algemeen voorkomen 77 of minder punten scoren gratis. Dit geldt ook voor de reeds deelnemende bedrijven.

Meld uw dieren aan vòòr 1 december 2014 bij uw inspecteur. Zij kunnen dan met u een afspraak maken voor de keuring. Opgave bij voorkeur per email met opgave voorkeur welke periode.

Kijk HIER (http://www.blondestamboek.nl/pg-24952-7-44799/pagina/inspecteurs.html) voor de adressen.

Bent u nog geen deelnemer aan de bedrijfsinspectie maar heeft u interesse of wilt u graag nog meer geïnformeerd worden neem dan contact op met ons kantoor of met één van onze inspecteurs.