Korting voor stamboekleden

Vleesvee Vakdag 2014
Het evenement voor vleesvee- en kalverhouderij.

Op donderdag 12 juni 2014 organiseert Boerderij in samenwerking met de Federatie van Vleesveestamboeken de Boerderij Vleesvee Vakdag 2014. Als stamboeklid mag u deze dag niet missen.

Gezonde dieren, gezonde winsten. Daarop koerst Boerderij Vleesvee Vakdag 2014. Het gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) bepaalt in hoge mate de winstgevendheid van uw bedrijf. Wat verandert er voor u? Waar liggen de kansen en waar de bedreigingen? De afzetmarkten veranderen langzaam, door daarop in te spelen kunt u meer verdienen. Daarnaast blijft diergezondheid een speerpunt, zowel bij vleeskalveren, vleesstieren als zoogkoeien. Tevens is er aandacht voor de huisvesting van het vee, en hoe u er veilig mee kunt werken.

De Boerderij Vleesvee Vakdag 2014 bestaat uit een plenair deel met presentaties en interviews over GLD en waterkwaliteit. Daarnaast zijn er parallelle subsessies Vleeskalveren en Roodvlees en Zoogkoeien.

Het complete programma kunt u bekijken op www.boerderij.nl/vleesvee-vakdag (http://www.boerderij.nl/vleesvee-vakdag). Hier kunt u ook direct inschrijven.
Als stamboeklid krijgt u een aantrekkelijke korting op de entreeprijs. U betaalt slechts € 35,- voor de hele dag inclusief lunch.
twitter-status twitter-status
face-book status face-book status