Jan Bouwers winnaar Blonde Award 2013

Tijdens de algemene ledenvergadering van het Blonde d’Aquitaine Stamboek is Jan Bouwers uit Gees winnaar geworden van de Blonde Award 2013.

Tijdens de presentatie van de genomineerden werd Bouwers door fokadviescommissievoorzitter Roel Wiekema o.a. geprezen om zijn inzet voor studieclub Noord, zijn werkzaamheden als fotograaf en het verzorgen van de stierenpresentaties voor de COT-stierenveilingen.

De aftrap van de goed bezochte vergadering werd gedaan door drie sprekers over het onderwerp ‘Afzet van Blonde d’Aquitainevlees nu en in de toekomst’. Pieter Boot, Harm Weijers en Peter Lutke Veldhuis gaven presentaties over hun bedrijven met extra aandacht voor de vleesafzet en hun visie op de toekomst. Verder werd afscheid genomen van Ebo Drewes als bestuurslid. In deze vacature werd Lucas Kleine uit Linde (Dr.) benoemd. Voorzitter Ed Neerincx werd opnieuw benoemd.
Jan Bouwers winnaar Blonde Award 2013 Jan Bouwers winnaar Blonde Award 2013
De sprekers Peter Lutke Veldhuis(l), Pieter Boot en Harm Weijers De sprekers Peter Lutke Veldhuis(l), Pieter Boot en Harm Weijers
Ebo Drewes ontvangt afscheidscadeau voor zijn bestuurlijke activiteiten Ebo Drewes ontvangt afscheidscadeau voor zijn bestuurlijke activiteiten
Ebo ontvangt de bloemen voor zijn vrouw Janneke Ebo ontvangt de bloemen voor zijn vrouw Janneke